WellCareMedicalCentre.com

Kokosolje: egenskaper og bruk

l kokosnøttolje er et urte produkt som oppnås ved å klemme den tørkede modne kokos. I tillegg til å inneholde spor av E-vitamin består kokosolje av 85% mettet fett. Disse er strukturelt forskjellige fra de som finnes i andre matvarer, som de er hovedsakelig representert ved medium-kjede triglycerid som - sammenlignet med de langkjedede, skadelig for helsen -. Blir brukt umiddelbart av metabolismen, idet energi, ikke akkumuleres

egenskapene til kokosnøttolje

med behagelig smak og sin parfyme, er kokosolje også verdsatt av kokkene som bruker det som et levedyktig alternativ til oljeholdige frø. den har en mettende virkning og bidrar til å motvirke kolesterol . Spesielt i utlandet regnes det som en slags eliksir for skjønnhet, hemmelig våpen for å fukte huden (holde den myk og yngre) som skuespillere, sangere og modeller passer lykkelig i den daglige skjønnhetsrutine. Kokosolje er en utmerket idrantante i hele kroppen og bidrar til å hindre forekomsten av strekkmerker

har en kraftig effekt antialdrings på grunn av tilstedeværelsen av antioksidanter. Kokosnøttolje-packs På ansiktet, hvis det brukes kontinuerlig, kan det bidra til å senke utseendet på rynker. I tillegg er det ideelt som en etter solen for å skjemme bort huden din etter en dag på stranden.

dens effekter er også gunstig for hårpleie , spesielt for de som tørr og livløs. Og igjen, kokosolje kan brukes som remover som det kan fjerne de mest motstandsdyktige sminke og er et godt middel mot cracking av leppene, mindre hud sår og myggstikk .

Hvordan bruke kokosolje

kokosolje kan brukes, uten overgrep, i tusen måter. La oss finne ut de viktigste

  • på kjøkkenet Egenskaper . Hvis det er organisk og ikke blandes med andre oljer, kan kokosolje brukes som en del av hjemme tilpasninger, spesielt med hensyn til desserter. . Lett fordøyelig og øker metthetsfølelse
  • kokos drikke : naturlig lav i kalorier og fett-fri, kokos vann (som ekstraheres fra kokosnøtter) er et godt alternativ til energidrikker, takket En perfekt blanding av elektrolytter, karbohydrater, vitaminer, aminosyrer og andre næringsstoffer.
  • Naturlig kosmetikk : Det er en ekte panacea både for å bevare og forbedre naturlig skjønnhet. Spesielt er det kokosolje som anvendes for å styrke den håret og fjerne flass, men også i anti-aldring kremer og fuktighetskremer
  • Egenskaper antibakteriell : er forsynt med antibakteriell virkning - og dermed, også for utendørs bruk. - Kokosolje er egnet for behandling av hud preget av forekomst av akne. Selvfølgelig, forutsatt at produktet er av biologisk opprinnelse
  • fiende kolesterol :. Kokosolje ikke letter økningen i dårlige kolesterolet, og representerer således en god støtte når det gjelder forebyggelse av patologier 'kardiovaskulære system
  • Blek tennene .: naturlig antibiotika som kan bevare helsen til munnen, er kokosnøttolje en levedyktig våpen mot tannråte, fordi det motvirker de bakterier som forårsaker utseendet. Det kan være en verdig erstatning for munnvann

Kokosolje. Hensyn til kalorier

Mye brukt i tropiske land - fra India til Sri Lanka, fra Filippinene til Thailand, Filippinene - kokosolje (som er hentet fra den krydrede frukten av kokosnøttplanten) representerer en alliert for skjønnhet og velvære. Husk imidlertid at i predisponerte fag kan forårsake intoleranse eller allergi. .

Det er også anbefalt å ikke overskride de anbefalte dosene og sette det i et balansert og variert kosthold. Hvordan spare kokosnøttolje? Innvendige hermetiske beholdere beskyttet mot lys, varme og fuktighet, for å unngå å miste alle dens egenskaper.

For ytterligere informasjon, se også: "Ulike typer fettstoffer"

Se Også